Logo

Most requested and wanted online courses since 2018!

Nak belajar bangunkan sebuah website?

“Kursus terbaru untuk menguasai dan menjadi seorang Full Stack WordPress Designer”

Kuasai dari A to Z cara untuk deploy dan handle sebuah website WordPress!

Klik button dibawah untuk Fast Register...

Saya nak anda register cepat, kalau terlambat.. pendaftaran akan ditutup.

Butang di atas tak berfungsi? Klik sini untuk autofix.

logo unimas

Attention kepada anda yang nak buat orang nampak bisnes anda secara online

Anda kini boleh design website dan publish dalam 1 hari sahaja!

Tak perlu tunggu Web Designer anda pun xper...

From : Sulaiman

Assalamualaikum dan hai..

Nama saya Sulaiman Misri dan saya adalah seorang Tech Lead dan WordPress Developer.

Sulaiman Misri

Tuan-tuan dan puan-puan yang saya hormati.

 

Apa yang saya bakal kongsikan kepada anda selepas ini adalah satu pendedahan dan pengalaman yang saya dapati sepanjang lebih 7 tahun saya dalam bidang web development..

 

Tuan-tuan dan puan-puan tahu tak yang WordPress Designer dan WordPress Developer ni berbeza? (selepas ini WordPress adalah WP).

 

Jika WP Designer dan WP developer pun ada beza, apatah lagi WP Designer dengan Full Stack WP Designer.

 

Sebagai seorang Tech Lead dan WordPress Developer, saya selalu jumpa orang bisnes yang tak tahu macam mana nak manage Website mereka.

 

Saya juga selalu berjumpa dengan Students IT (web) tapi tak reti langsung pasal bidang yang dia ambil.. Apa guna belajar bertahun2.. tapi tak tahu langsung?

 

Dalam dunia teknologi yang mana semuanya dihujung jari, maklumat bisnes anda WAJIB berada dalam Web Search seperti di Google, Firefox, Bing dan lain-lain.

 

Saya sedar ramai yang tahu kepentingannya. Tapi dia tak tahu macam mana nak mula..

 

Semakin ramai yang saya jumpa, semakin saya tahu yang sebenarnya founder bisnes ni bukan takde staff yang nak handle website dia. Tapi staff dia sendiri tak reti nak manage the entire website!

 

Nak deploy server pun tak tahu. Macam mana nak handle traffic kalau buat sales promotion?

 

Takde guna buat FB Ads, Google Ads kaw-kaw, tapi bila traffic masuk, website pulak down!

 

Founder bisnes sepatutnya fokus kerja Marketing. Bukan duduk ngadap dan habiskan masa Create, Fix dan Maintain Website!

7 sebab kenapa anda perlu belajar design website guna WordPress

Kalau bukan anda, suruh staff anda belajar..

( 1 ) WordPress adalah sebuah CMS (Content Management System) Yang paling digunakan didalam dunia.

 

( 2 )  Percuma. Yes, WordPress adalah platform percuma. Anda hanya perlu cover kos domain dan server sahaja.

 

( 3 ) Learning Curve yang sgt sesuai untuk mereka yang Zero dalam Web Design

 

( 4 ) Ribuan plugins @ Extension  / Themes percuma

 

( 5 ) Boleh custom mengikut kehendak anda (pasang plugins je)

 

( 6 ) Developer senang jumpa. Kalau ada masalah dengan WordPress, dekat Malaysia ada ratus ribu geng2 WordPress yang boleh tolong fix atau custom WordPress

 

( 7 ) Mesra SEO. Tak macam sistem lain, dengan WordPress, anda hanya perlu klik setting saja.

 

( 8 ) Dan banyak lagi sebenarnya saya nak share.. Baca kat bawah..

Saya kumpulkan pengalaman lebih 7 tahun dalam bidang web dan saya compile dalam satu kursus intensif ini

 

Bagaimana kursus ini akan melonjakkan bisnes dan portfolio anda?

Kursus ini bukan untuk orang yang taknak tahu macam mana nak design dan handle website. Sebab saya akan kongsikan kesemua ekosistem nak bangunkan website

Anda akan belajar Server Side.. Kat sini anda akan belajar macam mana nak deploy server step-by-step, beli domain, tingkatkan security dan kawal selia semua website anda dengan 1 platform.

 

Kemudian Admin Side.. Anda akan belajar macam mana nak install script WordPress dalam server, dan create database dan lain2 lagi…

 

Seterusnya CMS Side.. Bahagian ini anda akan belajar mcm mana CMS berfungsi. Apa panel2 penting.. macam mana nak tukar layout dan sebagainya..

 

Dan Design site.. Part yang paling critical. Anda akan belajar mcm mana nak gunakan Free Design Software. Kita design 5 page sekaligus beserta penerangan detail..

 

Memang lengkap! Complete Training Set to build your website.

 

Setiap satu Side, ada banyak lagi video tutorial

“Tapi kita belajar WordPress je ke?”

Eh sorry sikit. Kalau anda nak tahu, WordPress tu se-ciput je daripada ekosistem website ni.

 

Banyak lagi yang anda perlu tahu..

 

Inilah pentingnya bila kita jadi Full Stack WordPress Designer!

 

Bila ada error, anda tahu macam mana nak handle. Bukan tahu drag and drop saje.

 

Dan semua ini makan masa bertahun-tahun untuk anda tahu dan kuasai the best practices.

 

Except kalau anda join kursus Full Stack WordPress Design ini.

"Saya nak join! Tapi bisnes apa yang sesuai join kursus ni?"

Kursus ini hanya sesuai untuk dipelajari jika anda run bisnes...

Dan apa2 bisnes yang perlukan website...

Kesemua yang sertai kursus ini berjaya siapkan website selepas tamat kursus

Testimoni - Fuad

"Sy brjaya belajar cara nak Deploy Server, Connect server dengan control panel dengan sangat senang. Trbaik kelas ni"

Fuad Pilus - Negeri Sembilan

Testimoni - Hani

"Saya boleh siapkan website saya lepas saya follow step by step apa yang sulaiman ajar. Mmg rugi tak join kelas ni"

Farahani - Kedah

Testimoni - Aidel

"Lepas ni x perlu saya nak reply whatsapp satu2 pasal competition yg sy buat sebab dah ada website"

Aidel Salleh - Rawang

Testimoni - Ruqayya

" Sy buat conference cikgu2 kt Malaysia. Lepas ni tak perlu saya nak google form lagi. Sy bukan orang IT tapi boleh siap website. Terima kasih Sulaiman"

Ruqayya - Gombak

Testimoni - Fad

"Senang je. Step by step. Walaupun ada video yg panjang, tapi ok lah. Siap website kita"

Fadhilah - KL

Testimoni - Suri

" I jual buku thru online. Bila dapat siap website, memang lega sebab boleh control semua dari website. Customer hantar email pun terus dapat tahu "

Suri - Sarawak

Selepas habis kursus ini anda / staff anda..

Dan banyak benda lagi yang anda boleh buat. Yang paling penting, anda boleh jimat puluhan ribu ringgit setahun!

Klik button dibawah untuk Fast Register...

Saya nak anda register cepat, kalau terlambat.. pendaftaran akan ditutup.

Butang di atas tak berfungsi? Klik sini untuk autofix.

Ops sekejap, kalau anda sertai kursus ini sekarang, saya akan berikan bonus ini.. dan semuanya..

PERCUMA!

Klik button dibawah untuk Fast Register...

Saya nak anda register cepat, kalau terlambat.. pendaftaran akan ditutup.

Butang di atas tak berfungsi? Klik sini untuk autofix.

In case you’re wondering..

Kursus ini memang dibina untuk beginner!

 

Takde term extreme dan academic term dalam kursus ni. Yang ada hanyalah simple word untuk anda faham..

 

Laras Bahasa yang sangat mudah nak faham!

 

Anda hanya akan belajar Best Practices untuk singkatkan 10 tahun pnya pengalaman kepada 1 kursus sahaja.

 

Saya dah tengok bermacam-macam jenis seminar, bengkel untuk design website guna WordPress. Takde satu pun yang betul2 ajar macam mana nak jadi Full Stack WordPress Design.

 

Inilah masanya untuk anda belajar bagaimana untuk tingkatkan lagi brand name anda. Kalau anda seorang pelajar, inilah kursus yang bakal buat anda jadi rebutan ramai majikan sebab anda adalah seorang Full Stack WordPress Designer. Bukan WordPress Designer.

 

Saya yakin! Anda akan suka 100% kursus ini.

Let's Recap

Apa yang anda akan dapat dalam kursus Full Stack WordPress Design

Total Value : RM2,795

Daftar Sekarang hanya

RM197

Butang di atas tak berfungsi? Klik sini untuk autofix.

Hours
Minutes
Seconds

Kursus ini sangat limited. Saya akan tutup penyertaan bila2 masa sahaja. Daftar sekarang sebelum terlambat.. Klik button merah diatas.

Jumpa lagi dalam kelas 🙂

Kelas Design is a website and Online Courses Provider that helps students and small owner businesses learn how to maximize their sales and boost their brand using website or sales funnel. We make no claims or representation that by using Kelas Design you will earn money or make your money back. All Courses are monthly subscriptions. There is no such thing as a lifetime payment if you are serious about your business. Testimonials shown are real experiences from our experience. Their results and yours might be different depends on effort.